International Vauxhall & Bedford Meeting 2018 Nederland

 

International Vauxhall Meeting 2012 Nederland
Deze tweede Internationale Meeting in Nederland vindt plaats aan de oostkant van het land in de bosrijke landstreek Twente. We maken hierbij een uitstapje naar Duitsland.
Wat bieden wij u?
Donderdag 17 mei 2012
Aankomst en welkomstdrankje vanaf 15.00 uur in Sandton Hotel Resort Bad Boekelo www.sandtonhotels.eu/nl/boekelo .
Ontvangst welkomstpakket en inchecken voor uw kamer.
Na het diner kunnen we onder het genot van een drankje hernieuwd kennismaken.
Vrijdag 18 mei 2012
Na het ontbijt om 9.00 uur vertrek voor een toertocht door het Münsterland richting het Teutoburger Wald in Duitsland. U krijgt een lunchpakket mee voor onderweg.
Bezoek aan het Automuseum Melle. www.automuseummelle.de Bezoek aan de mooie vakwerkstad Tecklenburg www.tecklenburg.de  Bezoek aan de oude vestingstad Bad Bentheim www.badbentheim.de .’s Avonds na het diner optreden van de Twentse folkloregroep “De Schaddenrieders”
Daarna gezellig napraten over de dag aan de bar.
Zaterdag 19 mei 2012
Na het ontbijt om 9.00 uur vertrek voor een toertocht door Twente en De Graafschap
Bezoek aan Klompenmakerij Koop www.klompenmakerijkoop.nl  De lunch gaan we beleven in het mooie stroomgebied van de Dinkel bij Paviljoen ’t Lutterzand www.lutterzand.nl  in De Lutte. Na de lunch wordt de tocht vervolgd via het Nationaal park “De Sallandse Heuvelrug” www.sallandseheuvelrug.nl waarna we een tussenstop maken op landgoed Huize Verwolde.
’s Avonds na het diner een optreden van de zangeres Stephanie van Werkhoven met haar begeleiding. Er mag gedanst worden.
Zondag 20 mei 2012
Na het ontbijt afscheid tot volgend jaar. U krijgt een lunchpakket mee voor onderweg.
De totale kosten voor dit Internationale Vauxhall evenement bedragen slechts € 275,-- per persoon (op basis van een tweepersoons kamer. Prijs op basis van één persoon op een tweepersoons kamer bedraagt € 395,-- per persoon). Dit bedrag is inclusief maaltijden, entreekosten, welkomstpakket en diverse extra’s. Exclusief drankjes.
Uw inschrijving moet uiterlijk 1 februari binnen zijn op e-mail adres: secretariaat@vauxhallclub.nl Uw inschrijving is pas geldig als ook uw betaling gestort is op bankrekening 309952 t.n.v. Vauxhall Owners Club Holland te Enschede. IBAN: NL26INGB0000309952 BIC: INGBNL2A
Uw aanmelding wordt behandeld op volgorde van binnenkomst.
Tot volgend jaar!
Vauxhall Owners Club Holland
Rob Hogervorst
Thed en Marian de Wilde
Reyer GerritseDeze tweede Internationale Meeting in Nederland vindt plaats aan de oostkant van het land in de bosrijke landstreek Twente. We maken hierbij een uitstapje naar Duitsland.

      

 

Click here for the English Version

 

Deze derde Internationale Vauxhall & Bedford Meeting in Nederland vindt plaats aan het midden van het land op de Veluwe.
Download de flyer.

Download het aanmeldingsformulier