Markt

Vraag en aanbod van Vauxhalls en onderdelen:

U kunt uw advertentie mailen naar de webmaster

 

Type Vauxhall: Omschrijving: Foto's:
     
Te Koop Gevraagd

Te koop gevraagd:

Vauxhall PB Velox
Ongeveer 1963
Paul casteleijn
Email: paul@paulcasteleijn.nl Telefoonnummer: 0653801194

 
Te Koop
Onderdelen Vaxhall Victor F
Aangeboden: Diverse onderdelen Vauxhall Victor 1961. Van deze Victor donorauto zijn diverse delen te koop, o.a. glaswerk, raammechanismes chroom delen (meeste niet mooi meer maar wellicht nog te redden) dashboard, voor en achterbank (nog netjes), deurpanelen. Geen motor, versnellingsbak of adelen Tevens een origineel nederlands slapend kenteken inclusief een kentekenplaat en typeplaatje

Gekopieerde versie van werkplaats handboek Vauxhall Victor en Super (1957/1958) Originele folder/advertentie blaadje 'Vauxhall Victor de luxe' (met dealerstempel ter Heegde enschede) Overige onderdelen kan ik altijd even kijken of het er bij is en detailfoto's kunnen altijd per mail of Whatsapp verstuurd worden.
Tel.: 0655193425
Email: joostgelderman@hotmail.com (Onderdelen liggen in Nieuwleusen)Te koop:
Vauxhall Viva HB

Hierbij bied ik te koop aan: Vauxhall Viva HB,  alles is nieuw lagers/remmen uitlaat/etc.etc. Ik heb ook nog reserve delen en 2 nieuwe zomerbanden. Motor heeft orinineel 65000 km.gelopen is vrij rap. Er ligt een 70 pk motor in. Er zit een hoop opties in het interieur welke het voorgaande type niet had zoals stuurslot, 2 snelheden aanjager en ruitenwissers, armsteunen achter, openslaande raampjes achter enz.


Vraagprijs € 2.750,-- incl. reserveonderdelen.
Henk Hersbach
Telefoon: 06-53618859
Email: henk.hersbach@hotmail.comGevraagd:
Vauxhall Firenza

Ik ben op zoek naar een firenza klaar of als project (voor mijn zoon. Wie heeft er nog een te koop?

Graag mail naar 
fvlaerhoven@home.nl
Fons van laerhoven,
Telefoonnummer: 06-29384361

 

Te koop:


Vauxhall Cresta PAD 1959

In perfecte staat. Het is een origineel Nederlandse auto die door de huidige eigenaar begin 2000 is gekocht van de eerste eigenaar. De auto is uitgebreid en volledig gerestaureerd waarbij plaatwerk, lakwerk en de volledig gereviseerde 2,2 ltr 6 cilinder motor (Motoren Revisie Meijerink) grondig zijn aangepakt.


Naast de uitgebreide restauratie-documentatie is ook de autohistorie volledig bekend en aanwezig, met onder andere het origineel afgegeven onderhoudsboekje. De Cresta is in 1959 aangeschaft bij Vauxhall dealer Ter Heegde te Enschede en heeft al die tijd in Enschede en omstreken gereden.
 
Uit taxatierapport Gratama&Luxwolda oktober 2011 “Deze Vauxhall Cresta PAD is een uitermate fraai, origineel en oorspronkelijk exemplaar, dat zich in een uitstekende staat bevindt”.
 
Prijs op aanvraag. (Inruil met eventueel financiële verrekening van een complete en te restaureren Mercedes 190SL is bespreekbaar)
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Franz Roeloffzen:
 
tel: 06 224 800 14
 
email: menfroeloffzen@gmail.comUit taxatierapport Gratama&Luxwolda oktober 2011 “Deze Vauxhall Cresta PAD is een uitermate fraai, origineel en oorspronkelijk exemplaar, dat zich in een uitstekende staat bevindt”
Prijs op aanvraag. (Inruil met eventueel financiële verrekening van een complete en te restaureren Mercedes 190SL is bespreekbaar)
Franz Roeloffzen:
tel: 06 224 800 14
email: menfroeloffzen@gmail.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frans Roeloffzen

06-2248 0014

menfroeloffzen@gmail.com